- O FIRMIE
- AKTUALNOŚCI
-
OFERTA
- Maszyny do wypieku wafli do lodów i kremów
- Maszyny do wypieku wafli płaskich - wafle prostokątne i okrągłe
- Maszyny do wypieku opłatków
- Maszyny do wypieku wafli kształtowych - półkulki, paluszki i inne
- Wykrojniki do wafli kształtowych
- Krajalnice do wafli
- Maszyny do wypieku wafli typu Podpłomyk
- Maszyny do wypieku wafli typu „Andruty Kaliskie”
- Przecinarka do "michałków"
- Mieszałka turbinowa
- Smarowaczka do Pischingerów
- Walcarka kalibrująca
- Nadziewarka do rurek waflowych
- Matryce do maszyn do wypieku wafli
- Urządzenie do produkcji stożków z ciasta typu Pizza
- KATALOGI
- GALERIA WAFLI
- PREZENTACJA
- KONTAKT
-
LINIE AUTOMATYCZNE
- Coral-Kocuła współpraca
- Linia do produkcji wafli płaskich przekładanych kremem
- Linia do produkcji wafli kształtowych wypełnianych kremem
- Linia do produkcji kulek waflowych
- Linia do produkcji gofrów
- Piec do wypieku wafli
- Wieża schładzająca
- Smarowaczka do Pischingerów
- Maszyna zbierająca wybrakowane listki waflowe
- Kabina chłodząca
- Przecinarka
- Maszyna dystrybuująca
- Ubijaczka kremu ze zbiornikiem magazynującym
- Mieszałka turbinowa do ciasta waflowego
- Oblewarka czekolady
- Tunel chłodzący
- Maszyna rozdrabniająca
- Mieszałka czekolady
- Automatyczny System układania oraz pakowania wafli
- LINIE DO WAFLI ZWIJANYCH
- NOWOŚCI
- EXTRUDERY